Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Razie în zona Ștei-Beiuș: Drujbarii au fost premiați cu 36 de sancțiuni contravenționale!

Joi, 9 iunie a.c., în intervalul orar 07.00 – 13.00, polițiștii bihoreni au acționat pe raza Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei, pentru a preveni și combate delictele din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, pentru siguranța traficului rutier și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în rândul comunităților locale.

În cadrul acțiunii, în care au fost implicați 31 de polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, de la Secția nr.10 de Poliție Rurală Ștei, Secția nr.2 de Poliție Rurală Beiuș, de la Poliția orașului Ștei, de la Biroul Rutier Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, împreună cu jandarmi bihoreni și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Oradea, au fost legitimate 179 de persoane, au fost verificate 116 autovehicule, au fost verificate 13 societăți comerciale și 6 agenți de pază.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, din care 31 la Codul Rutier, două potrivit prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, două potrivit prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, una la H.G. nr.301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, valoarea totală a amenzilor fiind de 24.685 de lei.

De asemenea, au fost reținute trei permise de conducere, din care două pentru depășirea limitelor legale de viteză și au fost reținute trei certificate de înmatriculare, pentru ITP expirat.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *