Apuseni Info

Ştiri și informații non stop


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/r62532apus/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Oana Biriș îl întreabă pe Heiuș: De ce nu și-ar îndrepta, totuși, ANAF privirea în primul rând spre marii datornici?

Președintele USR Hunedoara, Oana Biriș, l-a urechiat pe șeful ANAF, fostul președinte al PNL Hunedoara, în plină campanie de imagine, Heiuș dorind să fie „Corrado Cattani de la ANAF”.

„De ce nu și-ar îndrepta, totuși, ANAF privirea în primul rând spre marii datornici?

Sigur, există și persoanele fizice care nu-și pot justifica averile, dar dacă mi-aș dori cu adevărat să fac treabă, nu PR, aș lua la puricat sutele de manageri din firme de stat, fiecare dintre ele cu datorii de zeci și sute de milioane de euro și le-aș cere să justifice unde s-au dus banii.

Dar nu prea se poate, că dacă mergem pe fir ajungem fix la șefii pe linie politică, ori asta nu prea e permis, nu?” a comentat campania de lui Heiuș, fostul subprefect al Hunedoarei.

Vă reamintim, de la 1 iulie, ANAF anunță că va începe controale masive pentru verificarea veniturilor persoanelor fizice ca sursă a obținerii averilor fiecărei persoane.

Loading

1 thought on “Oana Biriș îl întreabă pe Heiuș: De ce nu și-ar îndrepta, totuși, ANAF privirea în primul rând spre marii datornici?

  1. Se vede din comentariul dnei Biris cat de multe stie despre institutiile statului si ce atributii au acestea! Cum poti ajunge subprefect sau mare politician si sa nu faci distinctie intre Anaf si Curtea de conturi. Cu asemena specimene in politica nu mai avem la ce sa speram 😞

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *