Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

S-a deschis Buscat Ride Park: Singurul traseul de carturi montane din Romania și 9 trasee de biciclete deservite de telescaun!

Administratorii Buscat Resort – Baisoara au anunțat că sâmbătă, 18 iunie, s-a deschis Buscat Ride Park: Singurul traseul de carturi montane din Romania și 9 trasee de biciclete deservite de telescaun!

„Anul acesta, Bike Parkul nostru vă oferă 9 trasee de MTB, acestea fiind gândite pentru Enduro și XC, de la începător la Pro. 3 dintre trasee sunt complet NOI, iar altele 2 sunt îmbunătăție și refăcute.

  • 3 trasee Tip Flow cu dificultate între începător și intermediar.
  • 4 trasee dificile tip Single Tracks, 2 dintre acestea ocolesc resortul și implică “Push-Bike” pentru o secțiune scurtă.
  • 2 trasee dedicate amatorilor de XC sau plimbări în familie.

La aproximativ o oră distanță de Cluj-Napoca se află locul perfect pentru o scurtă escapadă din oraș în mijlocul naturii. Buscat Ski Resort, atât iarna, cât și vara, te așteaptă cu cele mai tari oferte, de la schi la trasee de biciclete.

Varful Buscat, din Munții Apuseni, are o înălțime de 1676 m și este situat la 60 de km de Cluj-Napoca și aproximativ 100 km de Alba Iulia, Târgu Mureș și Zalău și la 3 km de stațiunea Băișoara.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *