Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

23-26 iunie: Caniculă urmată de fenomene extreme! Cum va fi vremea în fiecare zi?

Finalul săptămânii aduce zile caniculare iar ploile care vor urma vor aduce izolat fenomene extreme, potrivit ANM.

Prognoza meteo joi, 23 iunie

Regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, ploi de scurtã duratã şi posibil descãrcãri electrice pe arii în general restrânse în regiunile sud-vestice şi la munte, şi izolat, cu precãdere în cele estice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului local la munte, în est şi sud-est, şi izolat în restul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 29 de grade, iar cele minime între 7 şi 19 grade.
Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã.

Prognoza meteo vineri, 24 iunie

Vremea va fi cãlduroasã pe arii restrânse în vestul şi sudul ţãrii, iar în rest se va menţine apropiatã de normalul termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare pe parcursul zilei în regiunile estice, sud-estice şi la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 20 grade, mai scãzute în depresiuni.
Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã.

Prognoza meteo sâmbătă, 25 iunie

Vremea se va încãlzi şi va deveni local cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri tempoare şi pe alocuri ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice, în sud-vest, est şi sud-est, precum şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 32 de grade, iar cele minime între 8 şi 20 grade.

Prognoza meteo duminică, 26 iunie

Regimul termic va fi caracterizat de valori comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul va fi variabil cu înnorãri, local ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice, în prima parte a intervalului la munte, iar noaptea în estul şi sud-estul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri temporare în regiunile estice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 şi 32 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian