Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Pompierii din Aleșd au salvat o șoferiță rănită de o creangă doborâtă de vânt peste o mașină

Pompierii militari aleșdeni au salvat o șoferiță rănită de o creangă, în timp ce se deplasa cu mașina de DN1H pe raza localității Peștiș.

Apelul care sesiza evenimentul a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor la ora 16:15, moment în care, la fața locului, au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu două autospeciale de intervenție, din care una de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității. Totodată, a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD.

Femeia era în imposibilitatea de a ieși din autoturism, creanga care a pătruns prin parbriz fiindu-i înfiptă la nivelul bazinului. Pompierii militari au evacuat victima din mașină cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor de descarcerare, iar echipajul paramedical și cel medical i-au acordat îngrijirile necesare, aceasta fiind transportată ulterior, cu elicopterul ,la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian