Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Vetuța Stănescu îi răspunde lui Matei: De dragul de a câștiga atenția oamenilor aruncă cu noroi în toți primarii și în toți oamenii de afaceri care colaborează onest cu statul

Președintele PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu, a anunțat marți că mai multe proiecte de lege benefice pentru comunitățile locale au fost votate în Camera Deputaților Ulterior, consilierul local USR de Brad, Raul Matei i-a transmis șefului PNL Hunedoara: „Și când bugetul nu vă va mai ajunge, amanetați Țara!”

După intervenția lui Matei, deputatul Vetuța Stănescu i-a răspuns în termeni duri alesului local: <<„Nu ma pricep, dar o sa jignesc dur și atunci o sa fiu băgat in seamă”. Cam așa se poate defini ieșirea suburbană și grobiană a unui ales local hunedorean, care de dragul de a câștiga atenția oamenilor arunca cu noroi in toți primarii și in toți oamenii de afaceri care colaborează onest cu statul.

Recentele modificări legislative sunt de natura sa deblocheze un sistem de achiziții greoi și blocat in desișul contestațiilor, la care se adaugă recent o criza a creșterii prețurilor. Intervenția parlamentară este imperios necesară si sunt sigura ca va fi in folosul comunităților.

Pe de alta parte, sa cataloghezi pe toată lumea drept “încasatori de parandărăt” sau “firme de casa” este de-a dreptul scandalos și explică scorul rușinos obținut in alegerile locale, de către cel ce proferează astfel de acuze.

Oamenii au încredere in politicenii care lucrează in folosul lor și le fac viața mai buna, nu in politicienii sudalmisti, atotștiutori, dar care in realitate, nu sunt in stare de absolut nimic.

Ii asigur pe toți hunedorenii ca nu voi renunța la promovarea măsurilor bune pentru economie și administrație și vom depăși împreuna, cu bine, aceste momente complicate>> a răspuns Vetuța Stănescu în exclusivitate pentru Apuseni Info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian