Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Din nou circ de doi lei în Consiliul Local Brad: Cât de curând la ședințe vor participa și mascații!

Oprișa râde. Are și de ce. Practic în ultimul an este cel mai serios și calm politician din Consiliul Local Brad. Pe scurt, nu este circar. Nu caută conflicte, nu generează conflicte, își face treaba simplu, fără prea multe artificii, ajută pe cine poate, practic este omul bun la toate care începe să fie apreciat de unii brădeni.

Ieri, două episoade absolut penibile au transformat ședința legislativului local într-un bâlci total, coborându-i pe unii din haina de politician, în cea de târgoveți mărunți.

Primul episod a fost generat de prezența unor cetățeni de la Casa Albă în ședința legislativului local:

  • Florin Cazacu a explicat coerent speța oamenilor (și e clar că tipul de conflicte în familie nu se rezolvă în Consiliul Local Brad) ce se poate și ce nu se poate dar pe un ton ridicat, probabil plictisit de repetarea unor discuții pe care le-a avut și în audiențe private cu cetățenii respectivi.
  • Raul Matei și-a făcut treaba de opozant dar a folosit și termenul MAFIE, pentru care așteptăm detalii suplimentare. Termenii folosiți trebuie și exemplificați, probabți.
  • Surprinzător, fără să fie implicat direct în discuție, Dorin Sorin David l-a atacat dur pe primarul Florin Cazacu.

Vă lăsăm două materiale video (al doilea clip e daună totală 🙂 ) Vă asigurăm că vă veți amuza teribil de circul făcut de politicieni în Consiliul Local Brad:

Al doilea episod a fost generat de o deplasare a primarului Florin Cazacu și a consilierului său personal Ștefan Tiriteu, un episod care a generat noi discuții în legislativul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian