Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

NoMAD Library, un concept de Bibliotecă Mobilă, se organizează în Cheile Turzii

Asociația Exploratorilor Pușcații, susținută de Consiliul Județean Cluj și Primăria comunei Mihai Viteazu, organizează în perioada 25-26 iunie a.c., în Cheile Turzii, proiectul cultural NoMAD Library, un concept de Bibliotecă Mobilă.

Inițiativa constă în amenajarea a zece biblioteci de tip ,,Igloo”, care se diferențiază între ele prin tematică și culoare. Igloo cu tematica Cunoașterii, Descoperirii de Sine și Echilibrului va găzdui cărți de Psihologie și Filozofie, o parte dintre acestea fiind donate de către Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Amenajarea urmează să fie făcută de către elevi ai Colegiului Economic din Arad și de către adolescenți din centre de plasament.

Acest Igloo va rămâne amplasat în arealul Cheilor Turzii, lângă baza Salvamont-Salvaspeo, până în data de 31 octombrie a.c., și își propune să creeze oportunități publicului larg, iubitor de natură și tinerilor, oferindu-le motivația de a citi și de a-și petrece timpul liber în natură, activitate care îi va ajuta să se dezvolte cognitiv și emoțional.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *