Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Birta, primarul din Oradea: Din Oradea până în Viena faci 5 ore, până în Bucureşti faci 9-10 ore!

Ziarul Financiar şi First Bank au organizat marţi în Oradea conferinţa regională „Cum putem folosi expertiza businessului american în România”. Cu această ocazie, primarul din Oradea a declarat că din Oradea până în Viena faci 5 ore, până în Bucureşti faci 9-10 ore!

„Suntem conectaţi la reţeaua europeană de autostrăzi şi asta este un avantaj pentru un investitor. Din Oradea până în Budapesta faci 2 ore jumate, până în Viena 5 ore, iar până în Bucureşti, aceeaşi distanţă până la Viena, faci 9-10 ore. Faptul că ne aflăm la graniţa Nord-Vest şi suntem conectaţi înseamnă un avantaj”, a declarat Birta.

Birta a mai explicat și unul dintre secretele dezvoltării municipiului Oradea din ultimii ani: „Au fost investiţii private de peste 400 mil. de euro în ultimii ani, plus 12.000 de locuri noi de muncă doar în Oradea. Acum venim să recuperăm aceste decalaje pe care le-am avut faţă de alte judeţe sau reşedinţe de judeţ”.

Vă invităm să citiți – Florin Birta, primarul din Oradea: Din Oradea până în Budapesta faci 2 ore jumate, până în Viena 5 ore, iar până în Bucureşti, aceeaşi distanţă până la Viena, faci 9-10 ore

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *