Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

23 de familii din cătunele zonei Geogel au primit alimente, articole de igienă și cadouri pentru micuți, de la voluntarii CERT Transilvania

23 de familii din cătunele zonei Geogel au primit alimente, articole de igienă și cadouri pentru micuți, de la voluntarii CERT Transilvania.

„Sfârșitul de săptămână ne-a purtat pașii spre cătunele din inima Munților Trascăului, regiunea Geogel, acolo unde peisajele îți taie răsuflarea, iar liniștea oprește timpul în loc și alungă orice grijă.

Cu mașinile încărcate cu pachete cu alimente, articole de igienă și cadouri pentru copii am străbătut, alături de prietenii noștri de la Alight EE, potecile abrupte spre cele 23 de familii cu o situație materială dificilă și bunici singuri pe care îi vizităm cu drag și dor de mai bine de 4 ani.

Bucuria din ochii celor mici, îmbrățișările bunicilor și poveștile de viață impresionante ne sunt răsplata și ne aduc aminte, de fiecare dată, de ce am pornit pe acest drum al ajutorării semenilor și de ce e atât de important să rămânem oameni.

Mulțumim prietenilor de la Alight.EE și voluntarilor CERT Transilvania pentru reușita acestei acțiuni!” au anunțat cei de la CERT Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian