Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Florin Cazacu, din sediul Parlamentului European din Strasbourg: Am prezentat etapele de revitalizare a zonei centrale a municipiului Brad

Prezent în Strasbourg, în sediul Parlamentului European, primarul din Brad, Florin Cazacu a anunțat că a prezentat etapele de revitalizare a zonei centrale a municipiului Brad.

Astăzi, la sediul Parlamentului European din Strasbourg, am avut ocazia de a prezenta etapele de revitalizare a zonei centrale a municipiului Brad, stadiul lucrărilor de reabilitare a clădirilor care fac parte din <<Ansamblul monument istoric str. Independenței>> și totodată proiectele de infrastructură aflate în curs de implementare (strada Liceului, parcările aferente din Piața Aurului și centrul multifuncțional de lângă bibliotecă, aflat în construcție).

În fața a peste 300 de participanți din întreaga lume, opinia speakerilor a fost că suntem un exemplu de bune practici în această privință și vă asigur că <<Brad Orașul Sufletelor Noastre>> își va redobândi strălucirea prin punerea în valoare a tradițiilor, a istoriei și a culturii noastre” a anunțat primarul din Brad, pe o rețea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian