Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Florin Roman: Centrele locale APIA din Zlatna și Baia de Arieș vor deveni puncte de lucru! Fermierii și beneficiarii de subvenții din Apuseni nu vor avea de suferit ca urmare a reorganizării APIA!

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților, a anunțat astăzi că fermierii și beneficiarii de subvenții din Apuseni nu vor avea de suferit ca urmare a reorganizării APIA.

„Urmare a discuțiilor purtate cu directorul general al APIA, Adrian Pintea, la solicitarea primarilor liberali din zona Munților Apuseni, fermierii și beneficiarii de subvenții nu vor avea de suferit ca urmare a reorganizării instituției.

Practic, centrele locale Zlatna și Baia de Arieș vor deveni puncte de lucru, în care singurul lucru care dispare este funcția de conducere.

Din punct de vedere al documentației, procedura rămâne aceeași, iar oamenii nu vor fi puși pe drumuri la Câmpeni sau Alba Iulia.

Apreciez deschiderea la dialog și pentru găsirea celor mai bune soluții, din partea directorului general al APIA, dl Adrian Pintea. Mulțumesc totodată și primarilor liberali care au tras un semnal de alarmă” a anunțat deputat Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian