Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Se ia curentul electric în comunele Dieci și Almaș: Satele, orele și străzile unde va fi luat curentul?

E-Distribuţie Banat anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică în următoarele localități (întreruperile programate menționate mai jos se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții):

  • joi, 30 iunie, între orele 09.00 și 17.00 în Roșia, Revetiș, Sicula, Cherelus;
  • vineri, 1 iulie, între orele 09.00 și 17.00 în Almaș;

„Întreruperile programate sunt acele sistări în distribuția energiei electrice cauzate de lucrările de reparații, moderni​zare ​sau de mentenanță pe care le desfășurăm în zonele în care avem grijă de rețeaua electrică.

În contextul actual, am redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul” explică cei de la E-Distribuţie Banat.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *