Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cofondator Red Hot: Festivalul celor „Trei Apusuri” poate fi realizat. Vom fi alături de proiect

Anul 2023 poate fi un an foarte generos pentru tinerii din vestul țării, din orașele mici și satele mici din Apuseni dar și din orașele mari din zonă, Oradea și Arad, binențeles, Timișoara și Cluj-Napoca.

Apuseni Info v-a anunțat astăzi prin vocea unui antreprenor clujean intenția de a pune pe picioare un festival important de muzică electronică în Țara Zarandului: „Luăm în calcul discuții cu autorițile din Ribița, Baia de Criș, Vața de Jos și Bulzeștii de Sus. Important este să avem parte și de o administrație open mind. Zona este ofertantă iar accesul prin DN76 este excelent! Line-up va cuprinde și nume din UE dar și formații locale. Poate fi Deborah de Luca, pot fi timișorenii de la IPR. Personal l-aș dori adus de peste ocean, în Țara Zarandului, pe FISHER ca headline”.

Ulterior, cofondatorul Agenției de strategii și comunicare „Red Hot”, brădeanul Horia Nasra a comentat știrea și a confirmat că Red Hot se va alătura conceptului: „Festivalul celor „Trei Apusuri” poate fi realizat. După ce organizatorii intră în linie dreaptă cu festivalul, vom fi alături de proiect financiar, strategic și logistic. De-a lungul anilor am fost la MOX și la Durusa Summer Hills și dacă în Durușa, Maramureș și Poieni, Cluj, se poate, nu văd de ce nu s-ar putea realiza și în Țara Zarandului, Hunedoara”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian