Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Pregătiri pentru Târgul de Fete de pe Muntele Găina

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, a anunțat recent că în ultimele zile au fost efectuate pregătiri pentru Târgul de Fete de pe Muntele Găina

„A avut loc, la sediul Primăriei Avram Iancu, o întâlnire de lucru la care au participat conducătorii instituțiilor implicate în organizarea și buna desfășurare a Târgului de Fete de pe Muntele Găina, eveniment care va avea loc în perioada 16 – 17 iulie 2022.

Am urcat apoi pe platoul montan, la locul unde se va desfășura această manifestare etno – culturală, menționată pentru prima dată în documente în anul 1816.

Ediția din acest an va aduce în atenția publicului numeroase activități de conservare, valorificare și promovare a elementelor de patrimoniu cultural material și imaterial.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la această sărbătoare tradițională a locuitorilor din Munții Apuseni” a anunțat Hațegan.

Pe acest subiect mai puteți citi – Târgul de Fete de la Găina se ține în 16-17 iulie: Care este programul și cine ne va înCânta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian