Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Doi tineri din Tinca au fost reținuți după ce ar fi furat 200 de litri de motorină dintr-o basculantă

Luni, 11 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de doi tineri, de 18 și 19 ani, ambii din comuna Tinca, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îi bănuiesc pe aceștia că, tot luni, 11 iulie a.c., în intervalul orar 05.10 – 05.30, ar fi pătruns, prin escaladare, în incinta unei societăți comerciale din localitatea bihoreană Tinca și ar fi sustras 200 de litri de motorină, din rezervorul unei basculante, cauzând un prejudiciu total estimat la 2.500 de lei.

Marți, 12 iulie a.c., polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca i-au prezentat pe cei doi tineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Salonta a emis pe numele tânărului de 18 ani un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian