Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Se extind rețelele de apă și canalizare în Izvorul Crișului

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat autorizația de construire pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în localitatea Nearșova, comuna Izvorul Crișului.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Creșterea calității vieții în zona rurală presupune, în mod obligatoriu, extinderea sau înființarea de noi rețele edilitare, capabile să furnizeze apă de bună calitate, în regim continuu”.

Investiția prevede extinderea conductelor de apă și canalizare pentru mai multe imobile situate de-a lungul drumului comunal DC 117 care, în prezent, nu beneficiază de aceste servicii edilitare existente pe teritoriul localității. Proiectul mai prevede execuția branșamentelor de apă și a racordurilor la conducta de canalizare până la limita de proprietate a fiecărui imobil vizat.

 Lucrările de execuție, în valoare de 305.526 lei sunt finanțate din bugetul Primăriei comunei Izvorul Crișului.

Această investiție vine în completarea celei inițiate de Compania de Apă „Someș” și aflată în curs de execuție pe teritoriul localităților Șaula și Izvorul Crișului, ce prevede extinderea, din fonduri europene, a rețelei de alimentare cu apă potabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian