Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Radu Tuhuț: Fondurile europene sunt vitale pentru prosperitatea și dezvoltarea Munților Apuseni

Deputatul Radu Tuhuț, în contextul în care CNN a inclus Munții Apuseni, pe locul 3, din TOP 17 destinații turistice în Europa, a precizat că fondurile europene sunt vitale pentru prosperitatea și dezvoltarea Munților Apuseni.

„Munții Apuseni au fost incluși în mai multe clasamente ale celor mai frumoase zone montane. Acest lucru nu e suficient pentru ca tinerii să rămână acasă, deoarece ei au nevoie, pe lângă un loc de muncă sau o mică afacere, de condiții bune de trai, care vor aduce la rândul lor turiști și investitori.

Fondurile europene sunt vitale pentru prosperitatea și dezvoltarea Munților Apuseni deoarece investițiile nu pot fi asigurate doar din fonduri locale și guvernamentale.

Introducerea Munților Apuseni în programul de Investiții Teritoriale Integrate – ITI Moții Țara de Piatră – conferă o șansă importantă în ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor din fiecare comună și oraș.

Alături de europarlamentarul Victor Negrescu, subprefectul Corneliu Muresan și secretarii de stat Horatiu Clepan și Sitaru Janina, în acest context, am discutat cu primari, consilieri locali și alți colegi social-democrați” a precizat Tuhuț.

Pe acest subiect, mai puteți citi – CNN: Munții Apuseni, pe locul 3, din TOP 17 destinații turistice în Europa: Vacanța ideală prin păduri străvechi şi stânci de calcar

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *