Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) La Smida Jazz Festival, în Apuseni, muzică fină, liniștea pădurii, ciripitul păsărilor, statul la cort, puritatea lacului și drumeții de vis

Între 19-21 august, în localitatea Smida, comuna Beliș, din Parcul Natural Apuseni se va organiza tradiționalul festival de jazz.

„Timp de trei zile, Smida Jazz Festival îi va aduce împreună pe cei ce iubesc natura și muntele, statul la cort, drumețiile, ciripitul păsărilor, puritatea lacului, liniștea pădurii și muzica fină.

Echipa de organizare își asumă întreaga responsabilitate pentru organizarea Festivalului în Parcul natural Apuseni, planifică și organizează în mod responsabil. Așadar, apreciem responsabilitatea lor socială și de mediu și nu putem decât să ne mândrim cu acest parteneriat, al cărui scop este acela de a deveni primul festival total Verde din România și Europa Centrală și de Est.

Bucurându-ne de faptul că putem contribui la atingerea acestor obiective, vă așteptăm la Smida Jazz Festival nu doar pentru o binemeritată escapadă în natură, dar și pentru lectura oferită de echipa noastră prin materialele distribuite la standul Administrației Parcului Natural Apuseni despre importanța protecției și conservării biodiversității din ariile naturale protejate administrate. Să fie timp de calitate!” au prezentat festivalul oficialii Parcului Natural Apuseni.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *