Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cinci bărbați din Tinca au fost reținuți: Sunt bănuiți de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu!

Duminică, 24 iulie a.c., în jurul orei 20.13, polițiștii Secției nr. 8 de Poliție Rurală Tinca au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112  că, pe strada Primăverii din localitatea bihoreană Tinca, are loc un conflict între mai multe persoane, care se agresează reciproc.

Polițiștii bihoreni, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-au deplasat la fața locului și au aplanat cu operativitate conflictul. Persoanele implicate în altercație au fost identificate ca fiind cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, toți din comuna Tinca, județul Bihor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îi bănuiesc pe cei cinci că, în timp ce aveau asupra lor obiecte contondente, s-ar fi agresat reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, iar doi dintre aceștia sunt bănuiți că ar fi pătruns fără drept în două imobile din localitate și i-ar fi amenințat pe proprietari.

Toate cele cinci persoane implicate în altercație au fost imobilizate și conduse la sediul Secție nr.8 de Poliție Rurală Tinca.

În urma agresiunii, trei persoane au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului.

După administrarea probatoriului în cauză, duminică, 24 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 8 de Poliție Rurală Tinca i-au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, pe cei cinci bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Luni, 25 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 8 de Poliție Rurală Tinca îi vor prezenta pe cei cinci bărbați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta în vederea dispunerii de măsuri legale față de aceștia.

Polițiștii Secției nr. 8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian