Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Șah politic dat de liberalii hunedoreni și de deputatul Vetuța Stănescu

Vetuța Stănescu a dat miercuri un șah politic grozav. Chiar dacă rezultatele PNL Hunedoara din 2020 au fost dezastruoase, dă o lovitură de forță în interiorul PNL, organizând o întâlnire regională a liberalilor, în județul Hunedoara. Mișcarea vine, după ce în urmă cu câteva săptămâni, liberalii hunedoreni și-au pus omul la conducerea ANAF, o demnitate extrem de grea, la nivel de ministru.

„Conducerile politice ale Organizațiilor PNL din județele Arad, Caraș Severin, Timiș și Hunedoara au avut o primă întâlnire de lucru regională cu Prim Ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă – președinte al PNL.

Întâlnirea a avut loc în județul Hunedoara, iar alături de Premier au fost prezenți și prim-vicepreședintele PNL în domeniul strategiilor politice Dan Motreanu și ministrul de Interne Lucian Bode – secretar general al Partidului Național Liberal.

In cadrul reuniunii au fost abordate teme privind organizarea internă și funcționarea partidului, precum și provocări și oportunități ale administrațiilor locale în implementarea programelor guvernamentale, ale strategiei pentru Valea Jiului și a programelor operaționale 2021-2027.

Prezența premierului Nicolae Ionel Ciucă în județul Hunedoara și organizarea aici a întâlnirii regionale reprezintă o reconfirmare a interesului și deschiderii pe care acesta le manifestă față de județul nostru și față de problemele specifice cu care oamenii de aici se confruntă” a anunțat Stănescu.

De remarcat, că Vetuța Stănescu a știut să plieze organizația, din punct de vedere politic, în ultimul an în echipa câștigătoare de la vârful PNL.

Update! Prefectul Călin Marian a reacționat la rându-i după eveniment: „Vizita premierului reprezintă un simbol al coeziunii noastre interne, precum și o asigurare fermă a direcției politice liberale orientate spre spirit colaborativ, deschidere și participare.

Pentru a răspunde provocărilor actuale, dialogul este instrumentul ce pavează drumul spre reușită al liderilor autentici, care au ca și obiective principale satisfacerea nevoilor și exploatarea oportunităților identificate la nivelul comunităților locale”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *