Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Facturi la energie electrică și la gaze, cu 50% mai ieftine, în Munții Apuseni și Delta Dunării: O lege din 1996 prevede acest lucru

Oamenii din zona Munțiilor Apuseni și Delta Dunării ar trebui să beneficieze de facturi la energie cu 50% mai ieftine, conform unei legi din 1996.

Legea veche de 26 de ani prevede ca oamenii care trăiesc în zona Munților Apuseni sau în Delta Dunării să plătească facturile la curent și gaze la jumătate.

Cei mai mulți locuitori a celor două zone nici nu știu că această lege îi vizează, dar nici nu au primit vreodată o compensație.

„Am adresat o scrisoare primului ministru, Guvernului României, ministrului de Resort, fiindcă nu putem să tratăm cu superficialitate o lege. Dacă este lege ca să reducem energia cu 50 % trebuie să o respectăm”, a declarat președintele Consiliul Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Locuitorii Munților Apuseni s-ar bucura să primească această compensare cu 50%, în special la energia electrică, rețeaua de gaze nefiind extrem de extinsă în Apuseni.

Pe acest subiect mai puteți citi – Laurențiu Nistor îi solicită lui Ciucă să respecte drepturile locuitorilor din Munții Apuseni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian