Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Au fost semnate acordurile cadru pentru întreținerea drumurilor din zonele Huedin și Turda

Consiliul Județean Cluj a semnat miercuri, 3 august 2022, acordurile cadru privind execuția lucrărilor de întreținere, pe timp de vară, a drumurilor județene din zona Huedin – Lot 1 și zona Turda – Lot 3.

Ofertantul declarat câștigător, pentru ambele loturi, este Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL Cluj SA, cu o valoare financiară de 73.804.294 lei pentru reabilitarea drumurilor județene din zona Huedin, respectiv de 71.578.787 lei pentru cele din zona Turda-Câmpia Turzii.

Sunt vizate, în total, un număr de 30 de drumuri județene, cu o lungime totală cumulată de 483,727 km. 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„În perioada următoare vom proceda la încheierea contractelor subsecvente de execuție a lucrărilor, astfel încât, în final, toți cei aproximativ 484 de km de drum județean să fie reabilitați. În paralel, depunem eforturi pentru finalizarea licitațiilor și pe celelalte trei loturi, aferente zonelor Gherla, Dej și Cluj-Napoca. Planul nostru, extrem de ambițios, este acela de a asfalta toate drumurile și sectoarele de drumuri județene care nu dispun, în acest moment, de un strat de asfalt”. 

În baza acordurilor cadru încheiate pe o perioadă de patru ani, principalele activități ce urmează a fi desfășurate de către firma câștigătoare sunt: așternerea de covor asfaltic, întreținerea părții carosabile și a acostamentelor, reprofilarea drumului, întreținerea podurilor și podețelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, tăierea vegetației, semnalizare rutieră, etc.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *