Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

A activat „opțiunea nucleară”: Nici cu Bayraktar TB2 nu-l mai întorc din decizie pe Nistor

Astăzi, Consiliul Județean Hunedoara a emis un comunicat cu esență politică, în care se încearcă limpezirea unor informații vehiculate în spațiul public: „Prezența domnului Nicolae Ionel Ciucă în județ a fost prilejuită de o întâlnire POLITICĂ regională a PNL. Este evident că președintele Laurențiu Nistor nu avea cum să fie invitat sau să participe la o astfel de ședință, fiind vorba despre o activitate internă de partid.

A inventa scenarii belicoase în jurul acestui subiect doar pentru a stârni furtuni imaginare, demonstrează că ridicolul nu are niciodată limite”.

Să vă explicăm esența comunicării de mai sus:

  • După episodul Vața de Jos și scrisoarea trimisă de Prefectul de Hunedoara pe tema energiei electrice, leadershipul județean al PSD a activat „opțiunea nucleară” – niciun compromis cu PNL Hunedoara – „liberalii au atacat prea repede de parcă ar fi în campanie electorală. O oarecare libertate politică a fost înțeleasă, dar atacurile premeditate și continue nu vor mai fi tolerate” ne-a precizat o sursă din conducerea județeană.
  • După acțiunea liberalilor, liderii social-democrați vor spori comunicarea cu primarii PNL din județ. „E posibil ca până în 2024, PSD Hunedoara să facă oferte de nerefuzat mai multor primari hunedoreni, pentru a trece la PSD, în contextul în care în mai multe județe din țară se întâmplă asta. La obrăznicia PNL se va răspunde în forță”.

Aceeași sursă ne-a confirmat că la masa păcii cu PNL, este greu ca Laurențiu Nistor să mai fie adus: „Nici cu Bayraktar TB2 nu-l mai întorc din decizie pe Nistor. E hotărât să pedepsească obrăznicia liberalilor hunedoreni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian