Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Incendiu violent la o locuință din localitatea Calea Mare

În noaptea de miercuri spre joi, 04 august a.c., în jurul orei 00.00, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție 1 Mai, au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din Calea Mare, cel mai probabil din cauza unui aparat frigorific lăsat sub tensiune.

Apelul care sesiza producerea incendiului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, la ora 00.02, moment în care, la adresa indicată de apelant, au fost mobilizate cu operativitate echipajele Gărzii de Intervenție 1 Mai, cu trei autospeciale de stingere și cu ambulanța de tip B2 a subunității.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă, existând un risc ridicat de extindere a flăcărilor la locuința învecinată, situată la circa 1.5 metri de focare.

Pompierii au reușit lichidarea incendiului în limitele găsite, evitând propagarea acestuia la clădirea din apropiere. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de un aparat frigorific lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian