Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Liviu Dragnea a luat la pas țara: A fost primit de mii de bihoreni în Oradea și zona Aleșd – Beiuș!

În perioada 29-30 iulie 2022, liderii APP – Alianța pentru Patrie, Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, deputatul Francisc Tobă, vicepreședintele APP – Liviu Marian Pop, președintele PNȚCD – Aurelian Pavelescu, precum și colegii din conducerea organizațiilor APP Timiș și APP Hunedoara au efectuat o vizită la Oradea.

În cursul zilei de 29 iulie, Lilla Debelka – președinte APP Bihor, Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu – secretar general APP și ceilalți invitați au susținut o conferință de presă. Astfel, la sediul APP Bihor, a avut loc primul eveniment de acest gen de la înființarea Alianței Pentru Patrie.

După încheierea conferinței de presă, delegația s-a îndreptat spre Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea, unde a avut loc finala campionatului de minifotbal „Cupa APP Bihor”. Această primă ediție a evenimentului sportiv a fost intercalată cu spectacolul oferit de mai mulți artiști români.

Atmosfera oferită de jocul sportivilor, dar și aceea din tribune, a pus și mai bine în lumină importanța sportului în viețile noastre.

Ziua de 30 iulie a fost dedicată exclusiv dialogului cu cetățenii, inclusiv în zona de munte a județului Bihor, în Apuseni, zona Aleșd – Beiuș.

„Traseul nostru s-a întins pe mai multe localități din județ. Aici domnul Liviu Dragnea a stat de vorbă cu bihorenii, prezentând, pe scurt, câteva din proiectele de viitor ale Alianței Pentru Patrie, în vederea recuperării economice a României. Primirea caldă, lumina din privirea concetățenilor noștri și speranța că România mai poate fi recuperată, ne dă imbold să luptăm împreună până la capăt” a comentat vizita lui Dragnea în Bihor, Debelka Lilla, liderul APP Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian