Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Veste bună: Cât de curând vor fi montate bănci în curtea primăriei Beiuș

Ultima ședință a Consiliului Local al municipiului Beiuș a adus și o veste bună: cât de curând vor fi montate bănci în curtea primăriei Beiuș.

„Am readus în discuție situația veche de 3 luni deja prin care în curtea primăriei nu s-au montat nici acum bănci în față la cabinetele medicale pe care oamenii să poată să stea la umbră, iar mașini ale funcționarilor sau ale celor care au treabă la primărie parchează acolo blocând accesul pe o parte la scările care duc la casa de pensii locală. În același timp am întrebat că, ce exemplu dă primăria nereușind să facă ordine în propria curte și cum poate cere cetățenilor din oraș să parcheze regulamentar dacă chiar în incintă aceștia observă același tip de comportament.

Domnul primar a menționat că băncile sunt la recondiționat la ADP și vor fi montate cât de curând. Totodată va lua măsuri ca parcarea în curtea primăriei să se facă regulamentar” a anunțat după ședință consilierul local Emil Popa.

Vă reamitim, consilierul local USR Beiuș, Emil Popa, a venit cu o propunere utilă în ședința Consiliului Local Beiuș în luna mai și anume, amplasarea a 3-4 bănci în zona umbrită de lângă primărie unde zilnic e parcată câte o mașină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian