Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Clujeni disperați: Am plecat trei zile din Cluj, nu mai suportăm gălăgia de la festivaluri și mizeria lăsată de turiști!

Mai mulți clujeni, semnatari ai unor petiții prin care cer scoaterea festivalurilor gălăgioase din centrul orașului Cluj-Napoca, au precizat că sunt DISPERAȚI de gălăgia făcută de festivalul care are în loc în aceste zile în Cluj-Napoca.

În nicio metropolă civilizată din Europa, un oraș nu este captiv unui festival de muzică, care deranjează clujeni de toate vârstele, de la oameni în puterea muncii, la vârstnici și până la copii de 3-4 ani.

Practic, municipalitatea pune la dispoziția unei entități private, și din banii clujenilor deranjați de gălăgia generată de festival, tot arsenalul administrativ de la poliție, SMURD, medici, pompieri, poliție locală și „n” alți funcționari.

Am plecat trei zile din Cluj, nu mai suportăm gălăgia de la festivaluri și mizeria lăsată de turiști! Cei de la primărie ar trebui să se gândească și la clujeni, la oameni, nu doar la profiturile uriașe care le intră unora în buzunare” ne-a declarat Maria S. plecată din Cluj în aceste zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian