Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primăria Abrud: Actele necesare pentru a beneficia de reducerea cu 50% a prețului final al energiei electrice

Primăria orașului Abrud anunță cetățenii, cu domiciliul pe raza Unității Administrativ Teritoriale – Oraș Abrud, că beneficiază de reducerea cu 50% a prețului final al energiei electrice, aferentă contractului de furnizare încheiat.

Cetățenii care beneficiază de facilitățile menționate, în nume propriu sau, după caz, al familiei pe care o reprezintă, vor depune o cerere la primărie, prin care solicită acordarea facilităților ce li se cuvin.

Cererea va fi însoțită de următoarele acte doveditoare:

  1. Documentul de atestare a domiciliului stabil (buletinul/cartea de identitate).
  2. Declarație pe propria răspundere, sancționabilă conform legii, pentru declarații false cu privire la îndeplinirea condițiilor pentru acordarea facilităților.
  3. Copia ultimei facturi emise de furnizorul de energie electrică (în scopul identificării furnizorului).

Cererea, însoțită de documentele enumerate la punctele 1, 2 și 3, se poate depune până în data de 15 august 2022, sau după dobândirea dreptului de a beneficia de această facilitate.

Cererile se depun la Serviciul Local de Utilitate Publică (S.L.U.P.) Abrud, str. Piața Eroilor, nr. 1 sau pe adresa de mail slupabrud@yahoo.com

Nu beneficiază de aceste reduceri persoanele fizice care nu și-au achitat facturile scadente la termen” au anunțat oficialii primăriei Abrud.

Cererile și declarațiile pe propria răspundere se pot descărca din următorul link: – CERERE + DECLARAȚIE Electrica reducere 50% – Documente Google

1 thought on “Primăria Abrud: Actele necesare pentru a beneficia de reducerea cu 50% a prețului final al energiei electrice

  1. Reducerea este fix p**a… si babuninii de la PNL au lansat-o pe piata in speranta ca ii mai prostesc pe moti, inca o data. Daca se va pune in practica sa va aplica la pretul necompensat al KWh care atentie !!! in acest momet este de 1,90 lei/KWh + TVA sau chiar mai mult. Deci 50% inseamna 95 bani + TVA pe KWh, ceea ce in total este 1,13 lei/KWh !!! Deci in loc de 0.8 lei KW/h, care ste compensat de guvern prin OUG pana in 31 martie 2023, o sa ajungeti sa platiti aproape DUBLU !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian