Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Radu Tuhuț: Reducere de 50% la facturile de energie și gaze pentru locuitorii din Apuseni!

Deputatul Radu Tuhuț reanunță că mai mulți locuitori din Apuseni trebuie să beneficieze de o reducere de 50% din facturile la energie și gaze naturale pentru cetățeni din mai multe localități ale Munților Apuseni.

„Consumatorii din orașele Abrud, Câmpeni, Zlatna sau Baia de Arieş și comunele Albac, Almaşu Mare, Arieşeni, Avram Iancu, Bistra, Bucium, Ciuruleasa, Gîrda de Sus, Horea, Întregalde, Lupşa, Mogoş, Ocoliş, Poiana Vadului, Ponor, Posaga, Rîmeţ, Roşia Montană, Sălciua, Scărişoara, Sohodol, Vadul Moţilor și Vidra beneficiază, conform legislației, de o reducere cu 50% a preţului final al energiei electrice/gazelor naturale (dacă este cazul) aferent contractului de furnizare încheiat.

Valoarea rezultată prin aplicarea reducerii se suportă de la bugetul de stat, prin

Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, însă pentru a beneficia de ea, consumatorii din localitățile menționate trebuie să se adreseze primăriei unității administrativ-teritoriale unde își au domiciliul.

Alături de parlamentarii PSD, am susținut prelungirea acordării acestei facilități și mă bucur că oamenii beneficiază de ea” a anunțat Tuhuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian