Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Aplicarea reducerii la energia electrică în Munții Apuseni nu este clară: Cristian Dan Pasca face un anunț important!

În ultimele zile politicienii din PSD și PNL au anunțat cu mare fast reducerea la energia eletrică în Munții Apuseni cu 50%. În realitatea, această reducere trebuia efectuată din 1996 dar până astăzi nu a fost pusă în practică.

Având în vedere cantitatea de informații aruncate pe online, mai mult populiste, primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca, a anunțat că va discuta procedurile care trebuiesc îndeplinite pentru ca locuitorii orașului Câmpeni să beneficieze de această reducere la prețul energiei electrice.

„Referitor la postările apărute că locuitorii din Apuseni beneficiază de reducerea cu 50% a prețului final al energiei electrice/gazelor naturale aferent contractului de furnizare încheiat aș dori să fac o precizare.

Voi discuta cu reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Alba, cu ministerul de resort pentru a vedea exact procedurile care trebuiesc îndeplinite pentru ca locuitorii orașului Câmpeni să beneficieze de această reducere la prețul energiei electrice.

După ce voi avea toate detaliile necesare și voi ști exact pașii care trebuie urmați de către cetățeni voi reveni cu detalii.

Această Hotărâre a Guvernului nr. 323/1996 privind aprobarea Programului special pentru sprijinirea dezvoltării economico-sociale a unor localităţi din Munţii Apuseni, cu modificările și completările ulterioare, deși a fost dată în anul 1996, nu a fost aplicată până acum.

Așa că doresc să discut mai întâi cu toți factorii de decizie, înainte ca locuitorii noștri să fie puși degeaba pe drumuri și să le creez iluzii.

Asta nu înseamnă că nu îmi doresc la fel ca și ei aceste facilități și să fie siguri că voi face tot ceea ce stă în puterea mea pentru a le reprezenta interesele și a le obține drepturile care li se cuvin legal” a anunțat Cristian Dan Pasca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *