Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Vetuța Stănescu, de la Brad: „Viitorul Țării Zarandului este liberal”

Liberalii hunedoreni nu șomează și acționează în fiefele PSD: Vineri, la Brad, în prezența a zeci de oameni, liberalii au pus pe șine organizația de femei din zonă.

Prin astfel de întâlniri, liberaii țin activi membri de partid și mai aduc lângă PNL Hunedoara factori de influență din Țara Zarandului, chiar dacă organizația municipală din Brad este una dintre cele mai slabe din județ.

„Astăzi, alături de Prefectul Județului Călin Petru Marian, primarii liberali, președinții organizațiilor speciale și președinții de organizații liberale locale din Țara Zarandului ne-am întâlnit pentru alegerile organizațiilor femeilor liberale și organizațiilor seniorilor liberali.

Sunt fericită că am avut și o discuție politică constructivă cu toți membrii prezenți, acest tip de discuții sunt elementul cheie pentru construcția unor organizații puternice.

Viitorul Țării Zarandului este liberal și sunt mândră că pot face echipă cu astfel de oameni” a anunțat Stănescu, după eveniment.

Interesantă și eficientă este strategia președintelui Vetuța Stănescu de a merge peste tot cu primarii liberali din Țara Zarandului, cu prefectul Hunedoarei și alți lideri relevanți la nivel județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian