Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Accident pe DN1 E60 Cluj-Oradea, în Negreni, între o mașină și un TIR: Un elicopter SMURD a intervenit!

Un grav accident de circulație a avut loc pe DN1 E60 Cluj-Oradea, în Negreni, între o mașină și un TIR, duminică seara, pe raza localității Negreni.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit cu două autospeciale la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism pe raza localității Negreni. La fața locului au fost dislocate elicopterul SMURD și un echipaj SAJ. Salvatorii au găsit autoturismul avariat ieșit în afara părții carosabile cu un bărbat încarcerat înăuntrul acestuia. S-a acționat cu echipamentele hidraulice de tăiere și îndepărtarea elementelor de caroserie pentru a asigura accesul către victimă și extragerea acesteia fără a-i agrava leziunile suferite

Bărbatul în vârstă de cca 40 de ani prezenta, la prima evaluare, suspiciuni de fracturi la unul dintre membrele inferioare, era în stare de conștiență și cooperant. Acesta a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, anunță ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian