Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Florin Cazacu: Sunt șanse de 90% să fie finanțată modernizarea DN74 Brad-Crișcior

Primarul din Brad, Florin Cazacu, a declarat într-un video – live, luni seară, că în scurt timp sunt șanse de 90% să fie finanțată modernizarea DN74 Brad-Crișcior

„Rămâne pentru noi, pentru brădeni, o problemă segmentul de drum DN74, respectiv de la Brad, de la kilometrul zero și până la limita cu comuna Crișcior, 4 km și jumătate de drum național.

Avem depus proiectul prin programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este un proiect de valoare foarte mare în jur de 100 de miliarde de lei vechi, 10 milioane de lei noi, suntem în faza de evaluare a proiectului și de semnare a contractului de finanțare.

În cazul în care în relativ scurt timp se va semna contractul de finanțare, și noi sperăm să fie selectat proiectul nostru, adică șanse sunt peste 90% să fie selectat, atunci și acest segment de drum va fi reabilitat.

Urmează procedura de achiziție publică și vor fi lucrări de foarte mare amploare, vor fi lucrări de modernizare și reabilitare a acestui segment de drum, astea presupune lucrări ample în infrastructura și suprastructura drumului, pentru că au fost afectate de lucrările de extindere rețele de apă și canal și totodată se va aplica covorul continuu asfaltic pe toată lungimea acestui drum” a anunțat Florin Cazacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian