Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Turism într-o casă izolată din Apuseni: Peisaje superbe, aer curat și o baie plăcută în natură!

Vacanţă de vis la o cabană izolată în satul Glod din Apuseni, comuna Almașu Mare.

„La limita dintre județele Alba și Hunedoara, Casa Glod și-a deschis portile pentru turiștii care vor trăiască o experiență unică. Mestesugul caselor traditionale romanesti merita pastrat. De aceea am construit pentru sufletul nostru aceste case pentru ca traditia sa dainuie.

Iubitorii de munte și trasee montane gasesc in Glod locul perfect unde pot evada și unde se pot bucura cu adevărat de frumusețile naturii.

Suntem situați în apropiere de Cheile Glodului, o rezervație naturală complexă, subdiviziune a munților Metaliferi. Rezervația se întinde pe un total de 155 de hectare. Vântul, ploile și trecerea aniloar au facut din această regiune o locație impresionantă. În Cheile Glodului găsim văi carstice, doline, creste impresionante. Pădurile de fag și gorun din zonă, stâncăria calcaroasă, peșterile din vecinătate… toate acestea sunt ingredientul perfect pentru evadarea din cotidian și întoarcerea la natură.

În prezent dispunem de 15 locuri de cazare si posibilitatea de a adăuga paturi suplimentare. Cazarea se face în complexul pe care l-am construit cu dragoste în această regiune. Casa Glod este locul perfect în care vrei să evadezi din cotidian. Casele au o vechime de aproximativ 200 de ani, au fost reconditionate prin păstrarea elementelor originale și adăugarea unor elemente ce țin de confort (grupuri sanitare, utilități, etc).

Fiecare casă are propria poveste. Cea mai apreciată de turiști este “Casa Muzeu”. A primit acest nume pentru este este cea mai veche dintre casele complexului nostru. Urmează “Primăria” și “Școala” care sunt finalizate și disponibile pentru cazare” arată administratorii Casei Glod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian