Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un clujean a câștigat peste 1.5 milioane de dolari din poker: Jucam cu colegii de cămin pocker și am văzut că anumiți prieteni tot câștigă

Un clujean, jucător profesionist de poker de mulți ani, Cosmin Joldiș, a câștigat peste 1 milion de dolari după ce a concurat la mai multe concursuri internaționale. Clujeanul i-a acordat un interviu vloggerului Mircea Bravo, în care i-a explicat cum a început să joace și în ce constă viața de jucător profesionist de poker.

„Am început în facultate, jucam cu colegii de cămin pocker și am văzut că anumiți prieteni tot câștigă și am spus că trebuie să mă apuc și eu mai serios. Dacă ei pot, eu de ce nu aș putea?

Am început să urmăresc un site cu videouri care se numea Poker strategy, unde Alin Medeșan (un alt jucător de pocker) era singurul care posta videouri de strategie pocker în limba română. După ce am studiat puțin videourile am pus în aplicare ce vedeam acolo și au început să vină rezultatele

Lumea când aude că joci pocker crede că joci la aparate, cred că e un joc banal de noroc. Da, trebuie să ai noroc, dar nu norocul acela cum zice lumea. Dacă ai un noroc ca și al meu, deja pe la maxim 25 de ani poți să te propulsezi serios în domeniu și să câștigi din ce în ce mai mulți bani”, spune tânărul.

Joldiș a câștigat din turneele Live 713.389 de dolari, iar din cele online 850.610 de dolari, adică un total de peste 1,5 milioane de delorai în urma unei platforme de specialitate numită pokerdb.thehendonmob.com.

Pentru a urmări tot interviul, CLICK AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian