Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Lucian Rus va fi candidatul PSD la primăria Deva? În weekend a fost ales președinte al PSD Deva

Lucian Rus, secretar de stat în cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, a fost ales în acest weekend noul președinte al PSD Deva, la eveniment participând președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, fostul ministru și actual deputat, Natalia Intotero și vicepreședintele Consiliului Județean, Alin Țambă.

„Am fost onorat să primesc votul de încredere din partea colegilor mei pentru funcția de președinte a organizației PSD Deva. Mergem înainte în echipă! Vă mulțumesc!

Mulțumiri doamnei deputat Natalia Intotero, domnilor secretari de stat și domnului secretar general adjunct pentru prezență și pentru cuvintele motivante adresate în acest cadru. Mulțumesc, domnule președinte Laurențiu Nistor, pentru toată susținerea dumneavoastră!” a comentat rezultatul alegerilor, proaspătul președinte Lucian Rus.

Intotero: Lucian este un om implicat, determinat și muncitor

„Felicitări, Lucian Rus, pentru alegerea în funcția de președinte a organizației PSD Deva! Lucian este un om implicat, determinat și muncitor, care a avut rezultate în tot ceea ce și-a propus. Sunt convinsă că va face o treabă excelentă alături de colegii din organizație. Spor la treabă!” a anunțat după alegeri deputatul Intotero.

Țambă: Funcția de președinte al PSD Deva este de „maximă importanță” pentru PSD Hunedoara

„Am fost onorat să pot participa ieri după-masă la Conferința Municipală a PSD Deva.

Doresc să-l felicit pe prietenul și colegul meu Lucian Rus, președintele PSD Deva, pentru alegerea în această calitate de maximă importanță pentru Organizația Județeană PSD Hunedoara!” a scris Țambă pe o rețea de socializare.

Matieș: Laurențiu Nistor, omul care a spulberat mituri, omul care a distrus legendele potrivit cărora în Transilvania PSD nu are șanse

La eveniment a participat ca invitat special senatorul PSD de Alba, Călin Mătieș, candidatul PSD la primăria Alba Iulia: „Am participat, alături de colegi din PSD Alba Iulia, la Conferința municipală de alegeri a organizației PSD Deva cu scopul de a-l susține moral pe prietenul nostru Lucian Rus, un om de nădejde și foarte capabil, cu reușite politice, dar și în mediul de afaceri. În urmă cu 8 luni, acesta a fost numit secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, demonstrând în acest timp implicare și profesionalism.

Sunt convins că din anul 2024 organizația PSD Deva”

Lucian Rus este considerat una dintre variantele de candidatura la primăria Deva din partea social-democraților. Încă nu a fost luată o decizie, însă este de așteptat ca în 2023, PSDiștii hunedoreni să anunțe challengerul lui Florin Oancea la primăria Deva.

UPDATE: Inițial publicația noastră a menționat că Primarul Devei a fost prezent la eveniment, însă informația a fost una greșită, eronată, motiv pentru care ne cerem scuze cititorilor și dlui. Florin Oancea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *