Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Tuhuț: Moții au dreptul să beneficieze de reducerile cu 50% la facturi fără a fi purtați pe drumuri!

Deputatul Radu Tuhuț a anunțat astăzi că oamenii din Apuseni nu au obligativitatea depunerii unei cereri ori a altor documente pentru a beneficia de reducerile cu 50% la facturile de energie electrică și gaze naturale, în funcție de caz.

„Am transmis prefectului Nicolae Albu o adresă prin care l-am informat că cetățenii din Munții Apuseni nu au obligativitatea depunerii unei cereri ori a altor documente pentru a beneficia de reducerile cu 50% la facturile de energie electrică și gaze naturale, în funcție de caz.

De asemenea, i-am solicitat, în mod imperativ și urgent, să revină asupra dispozițiilor transmise către primării, pentru ca oamenii să nu mai fie purtați de la <<Ana la Caiafa>> pentru drepturile pe care le au conform legii!

I-am transmis solicitarea ca urmare a primirii unui răspuns la un memoriu adresat Ministerului Muncii și Solidarității Sociale din dorința sinceră de a veni în sprijinul consumatorilor din Apuseni.

Reglementările actuale legislative nu fac referire la depunerea de către cetățeni a unei cereri pentru accesul la facilitatea menționată (de reducere cu 50% a tarifului la utilități).

Sunt alături de oamenii din județul Alba și solicit ca Ordonanța Guvernului nr. 27/1996 republicată, cu modificările și completările ulterioare, respectiv celelalte prevederi legislative să fie respectate, iar ei să beneficieze de ele!” a anunțat Tuhuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian