Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ce spune un lider USR despre declarațiile Vetuței Stănescu cu privire la Mintia: „Maturitatea politică ar trebui să îi dea de gândit și să îi spună să fie mult mai cumpătată în declarații”

Recent, liderul PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu a declarat că „termocentrala Mintia va fi transformată într-o centrală modernă, nepoluantă și profitabilă”, afirmația fiind preluată și de publicația noastră, pe larg.

Ulterior, un lider USR din Hunedoara, Raul Matei, a comentat afirmațiile deputatului considerând că trebuia să fie mai cumpătată în declarațiile privind Mintia: „Nu înțeleg de ce un politician ca doamna Stănescu, președinte de partid și deputat, insistă în profeții despre ceva ce nu stăpânește.

Care este interesul dumneaei?

Numai simplul fapt că se poziționează central în acest subiect Mintia este discutabil din punctul meu de vedere. Doamna deputat vrea să ne inducă în subconștient că și datorită ei sau partidului din care face parte, Mintia este salvată. Nimic mai fals. Adevărul este că Mintia arată exact opusul a ceea ce vrea ea să inoculeze publicului larg. Adică eșecul statului român, a guvernului liberal, a politicii de tip rocadă în care s-au perindat succesiv sau în același timp PSD și PNL.

Maturitatea politică ar trebui să îi dea de gândit și să îi spună să fie mult mai cumpătată în declarații. Românii au deja istoria unor trâmbițate privatizări care s-au dovedit a fi eșecuri răsunătoare pentru statul român. Privatizări care s-au transformat în concedieri totale și tăieri la fier vechi. Și toate acestea au fost girate de-a lungul vremii de oameni politici aidoma dânsei.

Dacă vă uitați la comentariile cetățenilor la postările pe această temă (deja agăsătoare în certitudini despre ce va fi) ale doamnei deputat și președinte județean al PNL veți vedea că ele numai pozitive și-n asentimentul ei nu sunt. Recunosc că este posibil ca viitorul să ne aducă surprize, dar mie îmi scapă totuși scenariul din spatele alegerii acestui tip de acțiune și comunicare agresive.

Ca o concluzie, dumneavoastră, doamnă deputat (ca reprezentant al guvernării actuale dezastruoase) ar trebui să fiți în plan secund în a emite axiome și predicții certe.

Nu vă obosiți să îmi răspundeți, știu că nu sunt ca dumneavoastră, recunosc că nu am lucrat niciodată la stat și mai mult de 130 de persoane nu am coordonat niciodată dintr-o funcție executivă la o societate privată potentă financiar”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *