Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Prefectul Călin Marian și deputatul Vetuța Stănescu au participat la deschiderea anului școlar în Șoimuș la Școala Gimnazială

Prefectul Călin Marian și deputatul Vetuța Stănescu au participat luni, 5 august, la deschiderea anului școlar în Șoimuș la Școala Gimnazială.

Prefectul Călin Petru Marian le-a transmis elevilor și personalului din învățământ mult succes în noul an școlar și i-a asigurat de sprijinul Instituției Prefectului pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare în cele mai bune condiții.

„Sunteți zâmbitori, luminoși, frumoși și plini de speranță. Așa trebuie să fiți în fiecare zi. Aveți alături familia, învățătorii și profesorii. Rezultatele muncii voastre vă vor ajuta în viitor să vă îndepliniți visurile. Vă doresc succes, profesori și elevi deopotrivă, în toate proiectele voastre școlare!” a transmis prefectul Călin Petru Marian.

La rândul ei, deputatul Vetuța Stănescu, totodată liderul PNL Hunedoara, a declarat următoarele: „Școala, în esența ei, reprezintă o călătorie plină de cunoaștere, de acumulare de noi informații, aptitudini, valori și sentimente, iar toate acestea constituie temelia dezvoltării pentru viitor a societății de mâine.

Acum, la început de an școlar, le urez elevilor din toate ciclurile de învățământ un an școlar plin de succese, de realizări, cu rezultate cât mai bune la învățătură și în activitățile extrașcolare.

De asemenea, tuturor cadrelor didactice le adresez cele mai calde urări de bine, multă sănătate, putere de muncă și mult succes în noul an școlar!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian