Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

O mașină s-a răsturnat pe A3, în zona Săndulești, iar două femei au fost duse la spital

Două echipaje de ambulanță au intervenit pentru a acorda primul ajutor la un accident petrecut pe autostrada Transilvania, în județul Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda sunt cei care au intervenit la accidentul rutier care a avut loc pe sensul de mers dinspre Turda spre Cluj, în apropierea localității Săndulești.

La fața locului a fost dislocată o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

Pompierii unde au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, dar ocupanții erau ieșiți din autoturism și primeau primul ajutor de la două ambulanțe ce treceau întâmplător prin zonă, una din cadrul SAJ Brașov și una din cadrul unei organizații din Ungaria.

Două femei, în vârstă de aproximativ 50 de ani și 20 de ani, au primit asistență medicală de urgență la fața locului și au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate” au anunțat cei de la ISU Cluj.

Ce spun oficialii poliției Cluj? Potrivit plițiștilor, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce rula pe sectorul de drum mai sus-menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă în urma coliziunii cu parapetul de protecție.

Atât conducătoarea auto, cât și o pasageră în vârstă de 58 de ani, din județul Sibiu, au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian