Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Prefectura Alba organizează întâlniri cu moții din Câmpeni, Sohodol, Avram Iancu și Vidra, joi, 22 septembrie!

Prefectura Alba continuă seria întâlnirilor programate de prefect cu cetățenii.

„În acest sens, Instituția Prefectului – Județul Alba va organiza întâlniri în teritoriu cu locuitorii județului, pe diverse teme de interes. La aceste întâlniri, alături de prefect vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice sau servicii deconcentrate din județ.

Primul eveniment de acest fel va avea loc joi, 22 septembrie a.c. Astfel, începând cu ora 09:00, la sediul Primăriei comunei Avram Iancu sunt așteptați locuitori din comunele Avram Iancu și Vidra, iar de la ora 11:30, la sediul Primăriei orașului Câmpeni, locuitori din Câmpeni și Sohodol.

Temele abordate la întâlnirile de joi vor viza fondul funciar, pensiile, cât și activitățile curente ale Instituției Prefectului – Județul Alba. La aceste întâlniri vor participa specialiști ai Instituției Prefectului, Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba și Casei Judeţene de Pensii Alba, care vor răspunde solicitărilor astfel încât să poată găsi soluții la problemele ridicate.

Persoanele din UAT-urile anterior menționate care doresc să se înscrie la audiențe sunt rugați să facă programare la unul din cele două numere de telefon: 0747055833 sau 0728932634 (marți și miercuri, săptămâna aceasta, în intervalul orar 08:00 – 16:00) sau la reprezentanții celor patru primării.

Activități similare vor fi organizate în toate localitățile din Munții Apuseni, următoarele întâlniri urmând a avea loc în cursul săptămânii viitoare” au anunțat oficialii Prefecturii Alba.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *