Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Veste bună: Ambulatoriul spitalului din Ștei este aproape de finalizare

Proiectul „Reabilitare si Modernizare Ambulatoriu Spital Orăşenesc Ştei” are mari șanse să se finalizeze până la sfârșitul acestui an.

„Clădirea fostei Bănci Agricole (folosită ulterior de către partidele politice pentru sediile filialelor din oraș), a fost transferată de către primăria noastră Spitalului Orăşenesc Ştei și transformată într-un ambulatoriu modern, cu toate dotările necesare.

Proiectul, realizat din bani europeni, are o valoare de 3.603.326 lei(s-a licitat la 3.492.327 lei), iar cofinanțarea Primăriei orașului nostru este de 2%(adică 135.043 lei)

Aici se vor realiza cinci cabinete noi, dotate cu echipamente medicale moderne: Cardiologie-Ecocord, Ortopedie, Urologie, Reumatologie și Psihologie.

Sănătatea cetățenilor orașului Ștei a fost o prioritate încă din anul 2012, când prima măsură luată în acest domeniu a fost redeschiderea Spitalului Orășenesc Ștei. De atunci și până azi am concentrat o mare parte din energiile noastre în susținerea și dezvoltarea unui sistem medical local performant, care să deservească nu doar localitatea noastră, ci întreaga zonă.

În viitor vom continua investițiile, și în acest sens, Primaria și Consiliul Local al orașului Ștei, împreună cu conducerea Spitalului Orășenesc, pregătesc o serie de noi proiecte de modernizare integrată a acestui sistem sanitar” a anunțat Iulian Balaj, primarul din Ștei.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *