Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

S-a spulberat mitul cu Bolojan care face și drege? Emil Popa: Nu se mai lucrează de aproape două luni la Drumul Apusenilor pe secțiunea din Beiuș!

„Drumul Apusenilor” pe secțiunea din Beiuș este în impas? Momentan, afirmația este o realitate descrisă de consilierul local al USR, Emil Popa, care s-a transformat și într-o întrebare adresată președintelui Consiliului Județean Bihor, dar care a rămas, deocamdată, fără răspuns.

„Marți, 20 septembrie 2022, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local Beiuș. Pe marginea procesului verbal de la ședința anterioară am reamintit că l-am întrebat pe dl Bolojan, prezent la ședință, că ce se întâmplă de nu se mai lucrează de aproape două luni la ”Drumul Apusenilor” pe secțiunea din Beiuș, mai exact pe str. 1 Decembrie 1918 unde s-au înălțat capacele și stratul de asfalt la intersecții devenite acum un obstacol, iar domnia sa a spus că, în decurs de câteva zile, va lua legătura cu firma constructoare și ne va informa prin intermediul dlui primar când se reiau lucrările la Beiuș. Am fost neplăcut surprins să aflu că președintele Consiliului Județean Bihor n-a transmis nici un raspuns legat de această speță dlui primar. Instant mi-a venit în minte întrebarea dacă nu cumva s-a spulberat mitul cu Bolojan care face și drege, care este prompt și se ține de cuvânt?” a relatat Emil Popa, după ședința legislativului local.

Ilie Bolojan a participat în 12 septembrie la ședința Consiliului Local Beiuș unde a fost interpelat de către consilierul local Emil Popa pe speța „Drumul Apusenilor” din Beiuș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian