Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Când vom avea un parc industrial în zona Brad așa cum face Bolojan în Ștei, Beiuș și Aleșd?

Ce au declarat Nistor și Marian după întâlnirea cu primarii din Țara Zarandului de la Brad?

  • Laurențiu Nistor:Întâlnirea de lucru a avut ca temă principală de discuție oportunitățile de finanțare disponibile pentru dezvoltarea județului Hunedoara, prin programele gestionate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în cadrul Mecanismului pentru o Tranziție Justă. Cea mai mare satisfacție a noastră este că din cele 6 județe care beneficiază de Mecanismul pentru o Tranziție Justă, județul Hunedoara va primi un sfert din totalul fondurilor alocate – 510 milioane de euro. Este pentru prima dată când județul nostru beneficiază de fonduri atât de consistente pentru derularea proiectelor de dezvoltare a fostelor zone monoindustriale. De altfel, am și fost felicitați de către reprezentantul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene pentru această reușită”.
  • Călin Marian: „Astăzi, împreună cu Ministrul Secretar de Stat Ovidiu Cîmpean și cu grupul de lucru al ITI “Moții, Țara de Piatră”, am avut o discuție despre programele operaționale din perioada următoare. Este imperativ ca județul Hunedoara să devină un model de bună practică în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunităților locale, un model de bună organizare și regenerare a pieței muncii”.

Bun, înțelegem, cravate mișto, activu` de partid care a ascultat cuminte zicerile geniale, Florin Cazacu ușor plictisit de eveniment. Însă, întrebăm și noi, prostimea, următoarele:

Domnilor Nistor & Marian a.k.s. USL Hunedoara oare următoarele „dosare” când le închideți?

  • Când veți asfalta DJ 707 Vața de Jos (jud. Hunedoara) – Petriș (jud. Arad) zis și „Drumul Regelui” că de povești de partid suntem sătui?
  • Când veți asfalta DJ762 Baia de Criș – Bulzeștii de Sus – limită județ Alba că de povești de partid suntem sătui?
  • Cum rezolvați concret problema FINALIZĂRII – DAREA ÎN FUNCȚIE A BARAJULUI DE LA MIHĂILENI?
  • Când vom avea un parc industrial în nordul Hunedoarei așa cum face Bolojan în Ștei, Beiuș și Aleșd?

Repetăm ultima întrebare: Când vom avea un parc industrial în nordul Hunedoarei așa cum face Bolojan în Ștei, Beiuș și Aleșd? Adică, în zona Beiuș-Ștei se merită, în Aleșd se merită și se poate, în Marghita se merită și se poate, la Brad de ce nu?

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *