Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Țambă, după turneul de ping-pong cu iz politic liberal de la Colegiul „Iancu de Hunedoara”: „Elevii acestei instituții nu merită să fie târâți în scandaluri sau evenimente politice”

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Alin Țambă, a luat poziție după ce PNL Hunedoara, prin TNL, a apărut la un turneu de tenis de masă la Colegiul „Iancu de Hunedoara”.

„Încălcarea legii nu este o variantă în nici o situație, mai ales după evenimentul regretabil de la aceeași instituție de învățământ, întâmplat săptămâna aceasta.

Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din județ și din țară, iar cadrele didactice performante și elevii acestei instituții nu merită să fie târâți în scandaluri sau evenimente politice care nu au nimic de-a face cu performanța în educație, sau cu actul educațional în sine a declarat pentru Apuseni Info, președintele TSD Hunedoara.

Vă reamintim, articolul 7 din Legea Educației Na­țio­nale și articolul 4 din Regu­la­mentul ca­dru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniver­si­tar in­terzic organizarea activităților de na­tură politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian