Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Primarul din Borod, Sorin Petru Sarca, a fost reales președinte al PSD Borod

De curând, în cadrul unei adunări generale în Borod, la care a participat și conducerea PSD Bihor, primarul din Borod, Sorin Petru Sarca, a fost reales președinte al PSD Borod.

„Am participat astăzi la sedinta de alegeri a organizației PSD Borod, o comună extrem de bine gospodărită, atât administrativ, cât și politic, de către colegul și prietenul meu, Sorin-Petru Sarca.

Faptul ca in spatele primarului comunei Borod sta o organizație solida si bine închegată, rezulta si din numărul mare de membri prezenți astăzi, peste 115 la număr!

Domnul primar a dovedit in cei peste 22 de ani de mandat ca este un adevărat social-democrat aflat in slujba comunității și în urma căruia rezultatele sunt vizibile! Retea de apa si canalizare, drumuri asfaltate, teren de sport, Infiintare in 2015 a Liceului “Gabriel Tepelea”, camin cultural, Sala de sport, sunt doar cateva din investitiile realizate in comuna Borod.

Sincere felicitări, domnule primar Sorin Petru Sarca pentru realegerea în funcția de președinte al organizației PSD Borod! Iti doresc totodata cât mai mulți ani la cârma acestei frumoase comunități!” a anunțat deputatul Ioan Mang, liderul PSD Bihor.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *