Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Dr. Sorin Luigi Vesa este noul director medical al Spitalului Orășenesc Ștei

Dr. Sorin Luigi Vesa este noul director medical al Spitalului Orășenesc Ștei, postul fiind scos la concurs după retragerea din activitate a doamnei dr. Iulia Tarța, un doctor și manager de excepție.

„Singurul dosar depus pentru ocuparea acestei funcții a fost al doctorului Sorin Luigi Vesa, care în urma examenului susținut, a promovat și va ocupa funcția de DIRECTOR MEDICAL pentru următorii trei ani. Mult succes, domnule director!

Implicat activ în toate proiectele pe care spitalul nostru le pregătește, cu expertiza unui mandat de manager de spital, exercitat la Spitalul Municipal Beiuș, DIRECTORUL VESA va avea un cuvânt greu de spus în dezvoltarea Spitalului Orășenesc Ștei.

Altruist și empatic, cu telefonul deschis pentru pacienți zi și noapte, OMUL SORIN VESA tratează și vindecă, în domeniul medical, și cu instrumentele lui Dumnezeu.

Mulțumim pe această cale comisiei care s-a ocupat de organizarea concursului, în special doamnelor doctor Pantiș Carmen și Rahotă Daniela, două personalități ale mediului medical bihorean!” a anunțat după concurs, edilul din Ștei, Iulian Balaj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *