Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Culiță Sterp a fost eliberat! Artistul va fi supus doar unui control judiciar pentru 60 de zile

În cursul zilei de vineri, artistul Culiță Sterp, reținut joi pentru 24 de ore după ce a produs un accident în centrul municipiului Cluj-Napoca, a fost adus la audieri în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Culiță Sterp va fi supus controlului judiciar pentru 60 de zile. Hunedoreanul a părăsit de puțin timp Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Este posibil ca artistul de muzică de petrecere românească să facă un anunț pe rețele de socializare, și să comenteze accidentul, după ce în ultimele 48 de ore a fost aspru criticat de mass media.

Pe acest subiect mai puteți citi – EXCLUSIV: Culiță Sterp venea de la cea mai de lux locație din Transilvania „Tarnita Paradise Resort” de pe lacul Tarnița din Apuseni

2 thoughts on “Culiță Sterp a fost eliberat! Artistul va fi supus doar unui control judiciar pentru 60 de zile

  1. Sterp,sper sa-ti faci din nume,renume.Sterp sa fi. Nu mai e nevoie de unul ca tine. Lege e si pentru tine,tocmai de aceea iti doresc multi ani. Nevasta ta a iesit si a vorbit.Vezi ca sta rau cu limba.De nevasta de manelist,ce sa-i ceri.

  2. Ha,culiță sterp ! nume predestinat,sterp și la creier ! Mare ”hartist” ! Știri de tot râsul,toți ciocoflederii și pițipoancele sunt pe prima pagină,datorită altor cocălari și ”corvete” care se cred ziariști !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian