Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Culiță Sterp, smerit: Vreau să-i cer scuze lui Marius, băiatul implicat în accident, și familiei lui, cu care am păstrat legătura și cu care m-am și împăcat

Degeaba urlă presa vrute și nevrute: Culiță Sterp e bărbat, și-a asumat greșeala și spune că va învăța din acest incident.

Mesajul artistului, de bun simț, a fost postat pe o rețea de socializare: „Vă pup pe toți, dragii mei. Nu am fugit nicăieri, aici sunt. Mi-a fost greu să ies în fața voastră să vorbesc și să vă spun ceva după toate cele întâmplate. Am stat să mă gândesc, să analizez tot la rece. Chiar am avut nevoie de o pauza.

Vreau să-mi cer scuze lui Marius, băiatul implicat în accident, și familiei lui, cu care am păstrat legătura și cu care m-am și împăcat. Vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și familiei mele care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent în ce situație aș fi. 

Știu că am dezamăgit și poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele. Nu cred că este om pe lumea asta fără greșeală.

Poate chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă din care să-mi iau toate învățăturile și să le duc mai departe.

Mi-am promis că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea. Asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață ca sa rămân cu picioarele pe pământ.

Vă mulțumesc că îmi sunteți alături, dar sincer și pentru criticile pe care le-am primit, pentru că le-am meritat. Pot doar să vă promit că o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut și o să rămân cu mai multe lecții învățate, pentru o viață mai bună p viitor”, a spus Culita Sterp pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian